cerere admin box chat

In jos

cerere admin box chat

Mesaj  Dany3l la data de Lun Ian 03, 2011 6:19 pm

NUME:
VARSTA:
ID MES:


ADMIN CHAT BOX pote sa deeie ban sau cum i treaba numa la chat poate

/clear Sterge mesajele din Chatbox
/cls Idem la comanda '/clear'
/ban Exclude un membru din Chatbox. Aceasta comanda trebuie sa fie urmata de numele utilizatorului care este exclus (ex. /ban pseudonim). Imediat ce utilizatorul a fost exclus, acesta nu va mai vedea si nu va mai avea acces la Chatbox.
/unban Pentru a reautoriza un membru sa aiba acces la Chatbox. Utilizarea acestei comenzi este identica cu cea de excludere (ex. /unban pseudonim)
/me La inceputul propozitiei, aceasta comanda va fi inlocuita cu pseudonimul (ex: "/eu mananc o pizza buna" se va afisa "Pseudo mananca o pizza buna")
/kick Deconecteaza un membru de la Chatbox. Comanda trebuie sa fie urmata de pseudonimul utilizatorului care va fi deconectat ex: /da afara pseudonim). Cand cineva este dat afara, aceasta nu impiedica ca acesta sa se reconecteze.
/exit Deconecteaza-ma de la Chatbox. Puteti de asemenea preciza motivul care va fi vizibil celorlalti membrii conectati (ex: /exit motiv)
/abs Trimiteti un mesaj spunind ca sunteti absent.Puteti preciza un motiv care va fi afisat in mesaj si care va fi vizibil tuturor celorlalti membri conectati la Chatbox (ex: /abs motiv)
avatar
Dany3l
OWNER

Mesaje : 10
V.I.P : 27
Data de inscriere : 03/01/2011

http://originarxat.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum